Koop PayPal Bitcoins – wat u moet weten voordat u dit doet

By | March 19, 2021

PayPal heeft een product gemaakt dat Paypal Bitcoins wordt genoemd. Wat is er zo groot aan dit product? Hiermee kan de houder van de bitcoins hun PayPal-rekening gebruiken om geld te sturen naar iemand die ze kiezen. Nu zeg ik niet dat je dit niet met een andere service kunt doen. Maar je hebt een keuze met deze.

Waarom wil iemand PayPal Bitcoins kopen? Nou, eerst en vooral, omdat dit een gratis dienst is en daarom is het voor iedereen beschikbaar. Je hoeft geen account op te lossen met PayPal. Bovendien is de transactievergoeding die u zou moeten betalen bij het verzenden van fondsen van uw account via internet slechts een kleine fractie van wat u zou betalen als u uw normale bank zou gaan gebruiken.

Dus hoe koopt u Paypal-bitcoins? U moet een geldrekening krijgen van een van de vele Amerikaanse banken die dit type account ondersteunen. U kunt contact opnemen met uw bank om te zien of ze een van hen zijn. Als ze dat niet zijn, moet u een account openen bij een andere bank.

Wanneer u een account krijgt, moet u bepalen hoeveel geld u wilt overdragen en van wie. U moet een programma zoals Mt. gebruiken GPX om u te helpen deze cijfers in te voeren. Mt. GOX is een geweldige service om je snel en gemakkelijk op te zetten.

Ten slotte zult u het geld van uw Amerikaanse account naar uw bitcoins-portemonnee moeten bedraden. Je doet dit door een cheque te krijgen en het te schrijven aan je vriend of familielid in de Verenigde Staten. Op dezelfde manier die u een cheque zou mailen, plaatst u uw vinknummer op de controles en plaatst u vervolgens de cheques. Hiermee kunt u snel geld in uw portemonnee hebben.

Dat is erover. Het is heel erg gemakkelijk en het zal je veel tijd besparen. Nu, ben je misschien afgevraagd waarom iemand Paypal Bitcoins zou willen kopen wanneer ze vrijwel overal beschikbaar zijn. Nou, het antwoord is dat het het gemakkelijker maakt om zaken te doen en internationaal geld over te brengen.

Als u een product wilt verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de wisselkoersen en u kunt uw klant de absoluut beste prijs geven. Onthoud, op de internationale markt, is één dollar ongeveer 85 cent waard. Daarom, als je meer geld wilt verdienen, moet je meer dingen verkopen. De meest populaire manier om dit te doen is om eBay of een andere veilingsite te gebruiken.

PayPal heeft het gemakkelijker gemaakt om zaken te doen op de internationale markten. Als u een huis wilt kopen, moet u middelen beschikbaar hebben in de bank in de Verenigde Staten. Door een account te gebruiken, zoals PayPal, kunt u het geld gemakkelijk overbrengen naar de verkoper in de Verenigde Staten en nog steeds in uw eigen land zijn. Als u een huis wilt kopen, moet u ernstig overwegen om een account zoals PayPal te gebruiken.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester