Welke vloertegels moet ik kiezen?

By | May 13, 2021

Welke vloertegels moet ik kiezen?

Heeft u onlangs een boerderij of schuur gekocht en bent u nu op zoek naar hier om als stalvloer te gebruiken, dan heeft u waarschijnlijk niet bedacht wat u daarna met de vloeren wilt doen. Allereerst moet u beslissen of u ze regelmatig met een tuinslang wilt reinigen of dat u de tegels zelf wilt behandelen om vlekken of beschadiging door vuil te voorkomen. Als u uw eigen elektrische wasapparatuur heeft, maakt dit de zaken veel eenvoudiger. Als dit niet het geval is, moet u een goede oplossing van cement en water gebruiken om de klus te klaren, en u moet er altijd voor zorgen dat de tegels volledig droog zijn voordat u de voeg opnieuw aanbrengt. Om mogelijke schade aan de tegel te voorkomen, kunt u er zelfs de voorkeur aan geven om een speciale tegelafdichter te gebruiken die de tegel beschermt tegen vuil, stof en waterschade.

welke vloertegels moet ik kiezen

Als u van plan bent om tegels voor zowel binnen als buiten de boerderij te gebruiken, dan is het duidelijk dat u verschillende eisen stelt aan het schoonmaken. Voor de binnenkant van de tegels zult u zich waarschijnlijk meer zorgen maken over het afdichten van voegen en tegels, maar u kunt ook een betegelde spatwand overwegen om deze gemakkelijk schoon te maken. De buitenkant van de tegelboerderij kan worden gereinigd met standaard huishoudelijke schoonmaakproducten, maar er kunnen enkele gespecialiseerde oplossingen beschikbaar zijn, afhankelijk van hoe u tegelvloeren heeft. U kunt ook kiezen voor cement en waterdicht maken voor het hele gebied.

Hoewel dit misschien heel eenvoudig klinkt, maken sommige mensen een fout door vloertegels te kiezen die te klein zijn voor hun behoeften. In een typische melkveestal kan de vloer erg smal zijn, dus het is van vitaal belang dat u de juiste vloerkeuze krijgt. In de meeste gevallen zult u merken dat u met een tegel van normale grootte kunt rondkomen als deze zich op een centrale plaats op de vloer bevindt en iets groter is dan andere tegels. Als u een zeer smal boerderijterrein heeft, kan het nodig zijn om te kiezen voor een van de gespecialiseerde vloertegels die speciaal voor boerderijvloeren zijn vervaardigd. Als u bedenkt welke vloertegels ik moet kiezen, bedenk dan dat de kleinste tegel die u vandaag koopt, morgen binnenkort kan worden vervangen door een van de grotere.

Voor meer informatie klik je hier: https://www.retrotegels.nl/